Συχνές ερωτήσεις

Το σύστημα δεν θα σας επιτρέψει την είσοδο στη περιοχή συνδρομητών αν δεν εισάγετε το όνομα χρήστη & τον κωδικό πρόσβασης ακριβώς όπως έχουν οριστεί. Ειδικότερα για τον κωδικό, εκτός από την ορθότητα της εισαγωγής του, ελέγξτε και τα παρακάτω:
  • Τη χρήση κεφαλαίων/μικρών
  • Την χρήση Ελληνικών/Λατινικών χαρακτήρων
Πατήστε τον σύνδεσμο Ξέχασα τον κωδικό μου για να ξεκινήσετε την διαδικασία έκδοσης νέου κωδικού πρόσβασης. Θα χρειαστεί να εισάγετε το όνομα χρήστη και το e-mail εγγραφής σας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο νέος κωδικός θα σας αποσταλεί στο e-mail σας.
Επιλέγοντας το "Να συνδέομαι αυτόματα" και μετά την πρώτη σας επιτυχή σύνδεση, το bankingcode.net θα σας προοωθεί αυτόματα στη συνδρομητική περιοχή κάθε φορά που το επισκέπτεστε! Για λόγους ασφαλείας, το σύστημα θα απαιτεί την εισαγωγή των στοιχείων σύνδεσης κάθε 7 ημέρες.
Το νέο bankingcode.net έχει υλοποιηθεί με χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς, που διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ασφάλεια του συστήματος. Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη η χρήση ενός σύγχρονου browser, όπως οι παρακάτω:
  • Internet Explorer 11+
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome 65+
  • Mozilla Firefox 63+
  • Apple Safari 5+
  • Opera 55+
Επίσης θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η χρήση cookies καθώς και η χρήση javascript.
Από 1.1.2011 το alert με τις Τελευταίες Ενημερώσεις στέλνεται ανά 15θήμερο. Eπειδή όμως οnline εμφανίζονται οι Τελευταίες Ενημερώσεις ολόκληρου του μήνα, η ένδειξη new έχει σκοπό να ξεχωρίζει τις Τελευταίες Ενημερώσεις του 2ου alert από αυτές του 1ου.
Επειδή ο εμπλουτισμός της βάσης "Δημοσθένης" γίνεται σταδιακά.
Επειδή η βάση "Δημοσθένης" συμπληρώνεται ανάλογα με τις μεταβολές στην "Κωδικοποιημένη βάση" που περιλαμβάνει και παληότερα νομοθετήματα.

Το bankingcode.net σας υποστηρίζει για να εντοπίσετε τις κατά θέμα ρυθμίσεις, να δείτε τι ισχύει διασυνδεδεμένα, κωδικοποιημένα αλλά και πως ισχύει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BNKNGcode Ltd
International House
776-778 Barking Road, BARKING
London E139PJ
United Kingdom
+44 7826909558
+30 6946511142
info@bankingcode.net